fbpx

30 DNEVNI ●Live SPLETNI TEČAJ

REP™ Reset: 30 dni do vitalnosti

Pridruži se mi, če si želiš ŠE PRED POLETJEM preoblikovati svojo postavo, izgubiti odvečne kilograme, izboljšati počutje, prebavo, spanec ter postati prava energijska bombica.

Play Video about rep metoda reset pred poletjem regenerativno celično razstrupljanje

OPOZORILO: Ker želim zagotavljati najvišjo kvaliteto izobraževanja in veliko individualne pozornosti, sem mesta v tečaju Reset pred poletjem morala omejiti. Prav tako bom prijave (zaradi bližajočega začetka tečaja) zaprla že  v soboto, 11. maja 2024 ob polnoči. V kolikor mest zmanjka prej, si pridružujem pravico, da vrata zaprem pred omenjenim datumom.

POZOR! Svoje mesto lahko rezerviraš le še:

Dni
Ur
Minut
Sekund

Če se najdeš v katerem izmed zgoraj napisanih vprašanj, potem si na pravem mestu. 

Moje GLOBOKO prepričanje je, da se zna točno v tem tečaju skrivati ključ do tvoje največje transformacije.

Glede na to, da tečaj v tako obsežni obliki izvajam prvič, bo najboljše, da kar preideva k stvari.

Moje ime je Monika Kuzman, sem avtorica REP™ metode, svetovalka za zdravje črevesja, specialistka za regenerativno celično razstrupljanje na DNA ravni, prehranska svetovalka, avtorica rastlinske kuharice 1,2,3 s krožnika diši in tvoje reset kuharice ter mentorica.

regenerativno celično razstrupljanje monika kuzman rep metoda 8

Ljudem pomagam na področju zdravja, oblikovanja telesa in prehrane ter jim tako omogočam trajno preobrazbo.

Tudi sama sem namreč mnenja, da dobrega svetovalca potrebuješ samo enkrat …

Zato sem zasnovala spletni tečaj ”REP™ Reset: 30 dni do vitalnosti” tako, da boš prejela vsa orodja, znanje in podporo, ki jih tvoje telo potrebuje za celovito in trajno preobrazbo.

Zgoraj omenjeno je bil tudi moj glavni namen in je poslanstvo kreacije tega tečaja.

Preden nadaljujeva, ti naj na hitro povem svojo zgodbo z resetom …

Da sem prišla do spoznanj, ki jih imam danes, je bilo potrebnih veliko testiranj, vzponov, padcev, saj sem se od poroda dalje srečevala s slabim počutjem in postavo, ki se mi je drastično spremenila.

Vse sem najprej povezovala tudi s staranjem, kar pa mi na koncu ni najbolj ”pilo vode”, saj je znanstveno dokazano, da se telo v ustreznih pogojih v celoti obnovi v 3 letih.

No ja, še bolj kot ti znanstveni dokazi, pa so mi to trditev ovrgle druge ženske v zrelih letih, ki se počutijo in izgledajo veliko mlajše kot so v resnici.

To je v meni sprva zbujalo občutke nemoči (kje je razlog da ne dosegam želenih rezultatov sem se spraševala …?!)

Ja, lahko bi sicer na tisti točki ”vrgla puško v koruzo” in se s to nemočjo sprijaznila …

a, ker sem ves čas hrepenela po tem, da imam fit postavo, da sem zdrava, zadovoljna sama s sabo in da je moj odnos do hrane lahkoten, brez občutka odrekanja, sem raziskovala naprej.

Zadnja 4 leta sem namenila dodatnim izobraževanjem na področju regenerativnega celičnega razstrupljanja ...

Na srečo nisem bila zgolj ”zbirateljica informacij”, ampak sem jih vsa ta leta vztrajno tudi implementirala v svoje življenje.

Na področju prehrane in osebnega trenerstva delujem že 10 let, ampak zadnja 4 leta pa sem se poglobila v razumevanje delovanja telesa (na celični ravni) v tolikšni meri, da danes razumem, kaj je ključnega pomena za doseganje trajnih rezultatov.

Vse naučeno sem seveda implementirala pri sebi in z resetom v roku 60 dni dosegla tak rezultat, ki ga prej nisem uspela doseči v 10ih letih prehranskih prilagajanj.

Rezultat mojih prvih 60 dnevnega reseta vidiš nekoliko nižje …👇🏻 

Naj dodam še eno vrstico, da se boljše počutim … kot osebni trenerki, mi je namreč te svoje fotografije kar malce težko deliti ☺️

Najbolj od vsega mi je bilo fascinantno to, da sem do teh rezultatov prišla povsem brez napornih treningov, (kateri so bili pred tem 10 let+ stalnica) ampak izključno z RESET metodo, katero bom prvič predstavila v tem tečaju, jo pa že prakticiram v sklopu individualne podpore mojim strankam.  

Če je situacijo uspelo obrniti meni in mojim strankam (katere mnenja si lahko pogledaš nižje spodaj), sem prepričana, da lahko uspe tudi tebi. 

rep metoda reset pred poletjem razstrupljanjem regenerativno celično monika kuzman
rep metoda reset pred poletjem razstrupljanjem regenerativno celično monika kuzman
rep metoda reset pred poletjem razstrupljanjem regenerativno celično monika kuzman
rep metoda reset pred poletjem razstrupljanjem regenerativno celično monika kuzman
rep metoda reset pred poletjem razstrupljanjem regenerativno celično monika kuzman
rep metoda reset pred poletjem razstrupljanjem regenerativno celično monika kuzman
rep metoda reset pred poletjem razstrupljanjem regenerativno celično monika kuzman
rep metoda reset pred poletjem razstrupljanjem regenerativno celično monika kuzman
rep metoda reset pred poletjem razstrupljanjem regenerativno celično monika kuzman

Verjamem, da so zgoraj omenjena mnenja, navdih za marsikoga … morda tudi zate.

Moja največja motivacija danes je, ko mi stranke sporočajo takšne in drugačne pozitivne spremembe na različnih področjih svojega zdravja in počutja, ravno s to REP™ metodo. 

Moje življenje danes je po resetu povsem drugačno!

Nisem več nemočna, ker vem da je vse mogoče.

Vzljubila sem svoje telo in mu, z vsem kar počnem izkazujem spoštovanje. 

Hvaležna sem, da sem razvila to REP™ metodo, s katero pomagam ljudem odpravljati težave. 

Od januarja 2024 sem tudi prva Slovenka, ki je v Leadership skupini, katere vodja je svetovno priznana znanstvenica – dr. Rahm Christina, pri kateri se redno izobražujem na področju regenerativnega celičnega razstrupljanja na DNA ravni in ta spoznanja bom delila s tabo tudi v tem spletnem tečaju.

Predstavljam ti …

”RESET PRED POLETJEM 1.0.”

30 dnevni spletni tečaj, ki vsebuje vse za preobrazbo tvoje notranjosti in zunanjosti - Preobrazba, ki bo trajnostna.

Naj ti razložim, tudi naše telo je ”stroj”, podobno kot računalnik.

Poglejva si računalniško lekcijo …

Računalnik sčasoma nabira odpadne datoteke (strupi), katere upočasnijo njegovo delovanje. Takrat potrebuje ”RESET”, da bi spet lahko deloval s polno močjo. Po resetu se prilagodijo komponente, glede na specifične potrebe uporabnika”. (Monika; računalništvo – sedi, 5 ☺️ )

“Predstavljaj si, da je tečaj ‘Reset pred poletjem’ kot pritisk na gumb ‘RESET’ za tvoj notranji računalnik. Ko nadgradiš še ‘komponente’ v svojem telesu, boš uživala v hitrejšem in zmogljivejšem ”stroju.”

No sedaj bi bil pa že skrajni čas, da si pogledava kakšna je …

VSEBINA tečaja

Kako pa bo tečaj izgledal v praksi ?

Gre za spletni tečaj, ki ga bom izvajala v živo 30 dni zapored v zaprti Facebook skupini.

Prvo srečanje je v ponedeljek, 13. maja 2024, ob 19:00.

Gre za celosten online tečaj, ki te bo navdušil in ti še pred poletjem omogočil preoblikovati svojo notranjost in zunanjost. To bo preobrazba, ki bo trajala …

make default accordion closed.

Ponedeljek: 19:00 – 20:00 ”Uvodno Zoom srečanje” – Na prvem srečanju ti bom predstavila metodo RESET. S tabo bom delila način s katerim boš po 30ih dneh z lahkoto ugotovila katere ”datoteke” tvoj stroj (telo) tolerira in katere ne. Prejela boš svoj Reset DNEVNIK in vsa potrebna navodila za prihajajoči teden. V skupini te bodo tudi čakal video posnetek naslednjih izobraževalnih vsebin: Resnica o sladkorju in ogljikovih hidratih; zdrav način prehranjevanja; pH telesa; celična hidracija telesa.

Ponedeljek: 19:00 – 20:00 – Uvodno Zoom srečanje: Na prvem srečanju ti bom predstavila metodo RESET. S tabo bom delila način s katerim boš po 30ih dneh z lahkoto ugotovila katere ”datoteke” tvoj stroj (telo) tolerira in katere ne. Prejela boš svoj Reset DNEVNIK in vsa potrebna navodila za prihajajoči teden. V skupini te bodo tudi čakal video posnetek naslednjih izobraževalnih vsebin: Resnica o sladkorju in ogljikovih hidratih; zdrav način prehranjevanja; pH telesa; celična hidracija telesa. 

Četrtek: 19:00 – 20:30 Zoom Q&A in tema REP delavnice: Odgovori na tvoja vprašanja, odnos do hrane; transformacija nepodpirajočih prepričanj v podpirajoča prepričanja.

Petek: ob 7:00 te bo v čakal video posnetek: ”Vaje za moč”. 

Sobota: ob 7:00 te bo čakal video posnetek: ”Priprava zdrave sladice in nasveti za pripravo obrokov” ter PDF Nakupovalni seznam in jedilnik za prihajajoči teden.

Ponedeljek: ob 7:00 te bo čakal video z izobraževalno vsebino: mikrobiom črevesja; vitamini, minerali in zdrave maščobe.

Četrtek: 19:00 – 20:30 – Zoom Q&A in tema REP delavnice: Odgovori na tvoja vprašanja in tema REPdelavnice: postavitev jutranje in večerne rutine, ki bo vključevala vsakodnevno zmanjševanje stresa. 

Petek: ob 7:00 te bo  čakal video posnetek: ”Sprostitveno dihanje”. 

Sobota: ob 7:00 te bo čakal video posnetek: ”Priprava zdrave sladice in nasveti za pripravo obrokov” ter PDF Nakupovalni seznam in jedilnik za prihajajoči teden.

Ponedeljek: ob 7:00 te bo čakal video z izobraževalno vsebino: hormonsko (ne)ravnovesje; inzulinska resistenca.

Četrtek: 19:00 – 20:30 ”Zoom Q&A in tema REP delavnice” Odgovori na tvoja vprašanja in tema REP delavnice: jem, torej hujšam. Kako ohraniti vitalnost vsak dan?

Petek: ob 7:00 te bo  čakal video posnetek: ”Raztezne vaje”. 

Sobota: ob 7:00 te bo čakal video posnetek: ”Priprava zdrave sladice in nasveti za pripravo obrokov” ter PDF Nakupovalni seznam in jedilnik za prihajajoči teden ter natančna navodila za Final Reset.

Ponedeljekob 7:00 te bo čakal video z izobraževalno vsebino: regenerativno celično razstrupljanje.

Četrtek od 19:00 – 20:30 ”Zoom Q&A in tema REP delavnice” Odgovori na tvoja vprašanja in tema delavnice: učenje branja deklaracij. Kako ohraniti vitalnost vsak dan?

Petek – ob 7:00 te bo  čakal video posnetek: ”Gibanje za vsak dan”. 

Sobota – ob 7:00 te bo čakal video posnetek: ”Priprava zdrave sladice. 

Torek: 19:00 – 20:30  ”Zoom Q&A in zaključek spletnega tečaja Reset pred poletjem”. Odgovori na tvoja vprašanja in nasveti kako REP metoda ostane del tvojega vsakada tudi po koncu tečaja.

 

In … Kaj praviš?

Mislim da je to reset, ki ga potrebuješ pred poletjem!

Monika, to se sliši super – kakšna pa je cena?

Ne samo, da v tem tečaju, prejmeš vse, kar potrebuješ za preoblikovanje svoje notranjosti/zunanjosti …

Pač pa lahko vse skupaj trenutno izkoristiš še po premierni ceni.

V ta tečaj je vključeno:

  • Pridobljeno in strukturirano znanje iz različnih licenciranih izobraževanj (Vrednost: 5.495 eur)
  • Osebne izkušnje s prehranskimi terapevti (Vrednost: 595eur)
  • Spoznanja pri delu s strankami (Vrednost: neprecenljiva)
  • Nasveti, recepti in ideje za pripravo zdravih obrokov (Vrednost: 88 eur)
  • Individualna pozornost (Vrednost: 330 eur) 

… tako da, če bi vse kar prejmeš v tečaju seštela, bi vse zgoraj našteto znašalo krepko več kot 2.297 eur.

Pa ne bo.

Redna cena tečaja Reset do poletja je 297 eur.

Tokrat, prvič pa je investicija (vase) v tečaj – samo 97 eur.

Zakaj?– Ker bom spletni tečaj v tej obliki izvajala ”premierno”, sem se odločila, da svoje ”prve tečajnike” s tem nagradim za zaupanje.

Veliko vas je že bilo na mojih online tečajih v preteklih letih in ste imele čudovite rezultate.

In ker sem zadnja leta namenila nadgradnji svojega znanja in zaradi omejenega časa v tem obdobju nisem kreirala nobenega tečaja, ste me velikokrat spraševale, kdaj ga lahko pričakujete …

in evo ga, tukaj je.

Iz srca hvala za ”brco v rit” ☺️

A POZOR!

Ker sem zaradi veliko individualne pozornosti v tečaju omejila mesta, vedi le to, da prosta mesta polnim po načelu ”Kdor se prvi prijavi, prvi …”

Ne zato, ker želim nate izvajati pritisk, pač pa zato, ker mi je izredno pomembna kvaliteta izpeljanega tečaja.

*Individualna pozornost je nekaj, kar so moje dosedanje skupine tečajnic daleč najbolj cenile. Zato si želim to ohraniti in to omogočiti tudi tebi. 

ČESTITKE! Uspelo ti je priti do konca strani ... TO JE TVOJ NASLEDNJI KORAK ...

Klikni na gumb nekaj vrstic nižje in izpolni preprost obrazec, ki sem ti ga pripravila.

Ko izpolniš podatke, boš na email prejela potrditev ali si ujela prosto mesto ali ne.

Potem pa imaš samo 48ur časa, da izvedeš plačilo.

Ker ne vem, koliko je v tem trenutku, ko to bereš, še prosih mest, se ti splača čimprej klikniti na spodnji gumb in narediti prijavo … 

regenerativno celično razstrupljanje monika kuzman rep metoda

Se že veselim, ker bom del tvoje spremembe!

POGOSTA VPRAŠANJA

make default accordion closed.

Tečaj vključje REPmetodo, znanje in personalizirano podporo (v živo), ki jih tvoje telo potrebuje za celovito preobrazbo, ki bo trajala. Razumela boš katera hrana podpira tvoje zdravje, kako lahko na dnevni ravni skrbiš za zdravje črevesja in kako lahko dosežeš hormonsko ravnovesje. Vse to je namreč pomembno da dosežemo vitko postavo. Veliko bo receptov in predlogov glede načina prehranjevanja, gibanja in sproščanja.

Tečaj se začne 13.maja ob 19:00 in traja 30 dni. Zaključek: 11. junija ob 19:00.

Tečaj je primeren za vsako starostno skupino, ker temelji na razumevanju delovanja telesa.

Po prejetem plačilu, boš 11.maja prejela email, v katerem bo link do  zaprte skupine.

Tečaj vsebuje skupinsko svetovanje, ampak ker želim ohraniti individualno pozornost, sem sestavila obsežen vprašalnik, ki mi bo pomagal, da se z nasveti približam posamezniku.

Tečaj se razlikuje v tem, da temelji na izobraževalnih vsebinah o delovanju telesa (hormonsko delovanje, inzulinska resistenca, črevesno zdravje …) v povezavi s prehrano, tako boš prejela vse potrebne informacije, s katerimi bo tvoja preobrazba lahko trajala za vedno. Da bo preobrazba lahkotna, je vključen prehranski načrt z res okusnimi obroki, sladicami, katere boš lahko uživala brez slabe vesti. Tečaj ne vključuje napornih treningov za oblikovanje postave, oblikovanje postave dosežemo z naravnim gibanjem, vajami za moč in sprostitvenimi tehnikami.

Vsak teden (četrtek 19:00) bo na voljo ZOOM Q&A, kjer bom personalizirano odgovarjala na vsa vprašanja, ki se bodo pojavila tekom tedna.

Seveda. Ker temelji na razumevanju, podpori in predlogih, ki jih boš z lahkoto implementirala v svoje življenje tudi po zaključenih 30ih dneh.

Tečaj v tako obsežni obliki izvajam prvič in ker si želim svoje ”prve tečajnice” nagraditi za zaupanje  je tečaj 97 eur. Redna cena tečaja je 297 eur. Plačilo je možno z nakazilom. *Ne pozabi, zdravje je vedno investicija (vase) in ne strošek.

Dostop do vsebine tečaja je možen še tri mesece po zaključenih 30ih dneh (do 11. septembra 2024).

Obroki so osredotočeni na polnovredno prehrano in se ne nanašajo na določeno dieto (kot je paleo ali keto). Vsi obroki so brez rafiniranega sladkorja. Večinoma so tudi brez glutena in brez mlečnin (seveda pa lahko brez skrbi glede na vašo željo naredite z glutenom in mlečninami). Načrt prehrane je namenjen vsejedom, ki temelji na polnovredni rastlinski prehrani.

Ne, jedilnik ne temelji na štetju kalorij. Nisem tukaj, da bi omejila tvoje obroke. Če si lačna, prosim jej! Jedilnik bo poln okusne hrane, prigrizkov in dobrot. Čeprav se ves mesec izogibamo rafiniranemu sladkorju, ga nadomestimo s polnovrednimi sladkorji. Cilj je, da te naučim kako poskrbeti, da se bo tvoje telo počutilo najboljše.

Ne. Zajtrk je preprost in hiter. Za pripravo glavnih obrokov bomo porabile cca 15 – 35min. Sama sem zelo zaposlena, tako da je pri meni vse hitro, enostavno in zabavno.

Na koncu 30-ih dni boš prihranila svoj denar, saj za večino stvari, ki si jih nakupovala vsak teden, nakup ne bo več potreben. Prvi teden bo vključeval največ sestavin, vendar se bodo sestavine uporabljale skozi vseh 30 dni. Tako, da si lahko brez skrbi. Denarnica ne bo trpela.

Seveda boš zmogla, saj je enostavno strukturiran in zasnovan tako, da skupaj sledimo načinu prehranjevanja brez odrekanj, z veliko okusne hrane, ki podpira tvoje celostno zdravje. Izobraževalne vsebine pa so le dodaten doprinos, ki ti bodo pomagale, da boš lahkotneje implementirala REP™ metodo v svoje življenje. Tečaj ti bo na voljo še 3 mesece po uradnem zaključku tečaja, tako da si boš lahko v miru vzela čas za utrditev. 

POZOR! Svoje mesto lahko rezerviraš le še:

Dni
Ur
Minut
Sekund

Ko se odštevalnik zgoraj izteče (v soboto, 11. maja, ob 23:59), bom zaprla prijave, ker se kmalu za tem (13. maj) tečaj že začne. V kolikor mest zmanjka prej, si pridržujem pravico, da vrata zaprem pred omenjenim datumom.

Investicija (vase) v tečaj PREMIERNO samo 97 eur!
Copyright © 2024 © Copyright Monika Kuzman – REP™ Metoda, Ris-Pro d.o.o.