fbpx

BREZPLAČNI Spletni Masterclass

razstrupljanje rep metoda reset monika kuzman

LAHKO POZDRAVIMO
?

Spoznaj, kako sem premagala svoje ZDRAVSTVENE OVIRE, ki so me obremenjevale več kot 10 let in odkrij svojo pot do popolne regeneracije.

Play Video about rep metoda reset pred poletjem regenerativno celično razstrupljanje

IZ LASTNE PRAKSE! S tabo delim svoje ”AHA momente” in informacije, ki so že mnogim odprle oči, ter me popolnoma osvobodile dolgoletnih zdravstvenih bremen. 
Odkrij, zakaj se (mogoče) tudi tvoje zdravje ali počutje še ni izboljšalo in spoznaj kje je bil ključ do moje popolne obnove. 

Ta brezplačni spletni masterclass lahko ZA VEDNO spremeni pristop, pogled in odnos do tvojega zdravja

Play Video about rep metoda reset pred poletjem regenerativno celično razstrupljanje

Klikni na zgornji video ali spodnji gumb, da začneš gledati.

Kaj spoznaš na brezplačnem spletnem Masterclassu?

”Od svoje in mamine zdravstvene izkušnje naprej, globoko verjamem, da 'neozdravljeno' še ne pomeni 'neozdravljivo ...”

Kdo je avtorica spletnega Masterclassa?

regenerativno celično razstrupljanje monika rep metoda res

Najprej hvala ker bereš ta zavihek. Vesela sem, da si tukaj ☺️

Naj se ti na kratko predstavim …

Sem Monika Kuzman, avtorica REP™ metode, svetovalka za zdravje črevesja, specialistka za regenerativno celično razstrupljanje na DNA ravni, prehranska svetovalka, avtorica rastlinske kuharice 1,2,3 s krožnika diši & tvoje reset kuharice, ter mentorica.

Vse se je začelo pri mojem 21. letu, ko sem že imela diagnosticiran kronični gastritis, kasneje tudi astmo in kronično utrujenost. Zdravnik mi je takrat napovedal, da bom zdravila jemala ”do konca svojih dni” (če se malce pošalim, sem takrat upala, da šteje leta v pasjih letih, da bi čimhitreje minilo ☺️) …

Imela sem tudi zelo boleče menstruacije in vnetja sinusov 2x letno …

Ker so se mi bolečine stopnjevale, mi je zdravje in vse v povezavi z njim postalo priorita in začela sem raziskovati …

Prvi del raziskovanja so bile ”nasprotujoče si informacije”…

Od splošnih smernic v zdravstveni industriji, prehrane v športu, do razmišljanja babice ”Monika, je treba poslušat kaj ti govori gospod zdravnik”… da ne nadaljujem. ☺️

Kot da že pogledi ”vsak zagovarja svoje” niso bili dovolj, je za piko na i takrat poskrbel še moj osebni zdravnik, ko mi je pri diagnosticiranem kroničnem gastritisu odsvetoval jesti sveže sadje in zelenjavo …

Mislila sem si … Resno? A nista sadje in zelenjava zelo pomembna za naše splošno zdravje?!

Ker še vedno nisem imela jasne slike, sem iskala naprej … 

Kasneje sem na lastni koži spoznala, kako nevarna je odstranitev amalgamskih plomb in kako velik vpliv na moje zdravstvene izzive so imele le-te (več o tem si lahko prebereš tudi na moji spletni strani in blogu).

Po več letih raziskovanja se mi je na eni točki ”zložila sestavljenka” – prišla sem do lastne izkušnje in znanj o celičnem razstrupljanju z regeneracijo na DNA ravni.
Tu sem na lastni koži spoznala moč naravnih procesov samozdravljenja.

Tako je REP™ metoda tudi nastala – skozi prakso lastnih in maminih zdravstvenih izzivov (teh danes pri nobeni od naju ni več 🤗 – pa tudi ne zdravil) in se izoblikovala s pridobljenim znanjem in izkušnjami pri delu s strankami.

Vsa ta ključna spoznanja in moji ”aha momenti” so tisto, kar bom s teboj delila na tem spletnem masterclassu. Zato se mi pridruži in morda tudi ti odkriješ tisti “izgubljeni delček sestavljanke”, ki ti bo razkril pot do ključnih izboljšav v tvojem zdravju, počutju in regeneraciji.

Copyright © 2024 © Copyright Monika Kuzman – REP™ Metoda, Ris-Pro d.o.o.